Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Άνοιξαν τα εποχιακά καταστήματα – Αυστηρά μέτρα και ο κόσμος… «μουδιασμένος»

cf81ceb5cf80cebfcf81cf84ceacceb6 newsbomb gr ceaccebdcebfceb9cebeceb1cebd cf84ceb1 ceb5cf80cebfcf87ceb9ceb1cebaceac cebaceb1cf84ceb1cf83

Lockdown: «Πρεμιέρα» σήμερα για τα εποχιακά καταστήματα, με την κακοκαιρία να κάνει δύσκολη τη ζωή καταστηματαρχών και πολιτών

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Από τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (7/12), 110 εποχιακά καταστήματα σε όλη χώρα, ανέβασαν… ρολά, πάντα εφαρμόζοντας του κανόνες που επέβαλε η κυβέρνηση.

Οι καταστηματάρχες περίμεναν από νωρίς κόσμο, λόγω του καιρού όμως η κίνηση ήταν ελάχιστη. Μετά το τέλος της έντονης βροχόπτωσης, τα καταστήματα άρχισαν να δέχονται όλο και περισσότερους πολίτες, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα, όμως και πάλι η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr βρέθηκε σε κατάστημα χριστουγεννιάτικων στην Καλλιθέα και σας μεταφέρει εικόνες. Οι καταναλωτές έστειλαν το απαραίτητο sms με τον κωδικό «2» στο 13033 ή είχαν το συμπληρωμένο έντυπο κίνησης και φορώντας τις μάσκες τους, περίμεναν με αποστάσεις τη σειρά τους για να μπουν στο κατάστημα.

Μέσα υπήρχαν σε διάφορα σημεία αντισηπτικά, ενώ οι καταστηματάρχες δεν επέτρεψαν την είσοδο σε όσους δεν είχαν μάσκα. Να θυμίσουμε πως τα εποχιακά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ, μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2021.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *