Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ

cf81cebfcf8dcebbceb1 cf81ceadceb2ceb7 ceb4ceb7cebccebfcf83ceafceb5cf85cf83ceb5 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1 cf84ceb7cf82
menegaki out

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έφερε στη δημοσιότητα μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πολύ καλή φιλική σχέσεη, η οποία μάλιστα κρατάει αρκετά χρόνια.

Οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές επαγγελματικά, έχουν μιλήσει πολλές φορές η μία για την άλλη με τα καλύτερα λόγια, και έχουν κοινοποιήσει τη σχέση τους αυτή και στα δημόσια προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή φωτογράφος κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αδημοσίευτη φωτογραφία παρουσιάστριας, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Unpublished ellen (αδημοσίευτη Ελένη)».

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, μόλις είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη, έσπευσε να της απαντήσει με καρδούλες, δείχνοντας στηγνωστή φωτογράφο την αδυναμία της.

Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε γράψει για τη Ρούλα Ρέβη: «Μην χάσεις ποτέ την τρελή σου ενέργεια, την πλάκα σου, το χαμόγελο σου! Σ’ αγαπώ κ θέλω να είσαι ευτυχισμένη!

Υ.γ Σ’ ευχαριστώ που μέσα σε 10 λεπτά μου βγάζεις πάντα τις ωραιότερες λήψεις! Μ’ αρέσω τόσο μέσα από τον φακό σου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ