Ρωσίδα Αθλήτρια: «Οι άντρες έχουν ανάγκη την απιστία, τους προκαλούν οι γυναίκες»

cf81cf89cf83ceafceb4ceb1 ceb1ceb8cebbceaecf84cf81ceb9ceb1 cebfceb9 ceaccebdcf84cf81ceb5cf82 ceadcf87cebfcf85cebd ceb1cebdceacceb3

βνφγνφγννψ χψωωχψωδφφ

βνφγνφγννψ χψωωχψωδφφ

Ρωσίδα Αθλήτρια: «Οι άντρες έχουν ανάγκη την απιστία, τους προκαλούν οι γυναίκες»

Σάλο προκάλεσαν οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις της πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελιζαβέτα Τουκταμίσεβα, αναφορικά με την απιστία. Η Ρωσίδα, πατινέζ σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι «μερικές φορές οι άνδρες έχουν την ανάγκη να απιστήσουν».

Οι δηλώσεις της Ρωσίδας πατινέζ

««Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο να συγκρίνονται οι άνδρες και οι γυναίκες σε αυτό το πλαίσιο. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω κάποια ανάγκη, αν έχω πολύ καιρό να κάνω σεξ. Οι άνδρες ίσως να έχουν κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες. Όλοι μας έχουν περάσει μια κατάσταση που υπάρχει έντονο πάθος. Όμως, εγώ πιθανότατα δεν θα έκανα απιστία. Οι άνδρες μερικές φορές το έχουν ανάγκη. Υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα ξεκάθαρα προκαλεί» σημείωσε.

Ενώ πρόσθεσε πως «σε κάποιες περιπτώσεις μου φαίνεται πως μια γυναίκα μπορεί να συγχωρήσει την απιστία. Όμως, το ξαναλέω, μιλάω χωρίς πείρα. Ίσως τώρα να λέω αυτό, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εντυπωσιακή πατινέζ 2015 είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάνοντας τριπλό άξελ, ενώ φέτος κέρδισε το Rostelecom Cup.

Μάλιστα, πρόσφατα χαροποίησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της, καθώς ανακοίνωσε πως επέστρεψε στην Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *