Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα: «Οι Ρώσοι πολίτες να είστε σε εγρήγορση γιατί εγκυμονούν κίνδυνοι»

cf81cf89cf83ceb9cebaceae cf80cf81ceb5cf83ceb2ceb5ceafceb1 cf83cf84ceb7cebd ceb5cebbcebbceacceb4ceb1 cebfceb9 cf81cf8ecf83cebfceb9
facebookrosiki presvia

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών.

Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, εφιστά την προσοχή των Ρώσων πολιτών ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «πρωτοφανή αντιρωσική ρητορική» μέσα από ανακοίνωσή της που εξέδωσε στο Facebook.

Την ίδια ώρα εκφράζει την ανησυχία της «για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών» καλώντας τους να είναι «σε εγρήγορση και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνούν άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές».

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας:

«Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς αντιρωσικής ρητορικής από Έλληνες αξιωματούχους και της προπαγανδιστικής εκστρατείας που εξαπολύεται στα τοπικά ΜΜΕ κατά της χώρας μας, εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών.

Σας προτρέπουμε να είστε σε εγρήγορση, να λάβετε προφυλάξεις, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνήσετε άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές, προκλήσεις και ενέργειες κατά της προσωπικής ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης:

Ρωσική πρεσβεία κατά υπουργείου Πολιτισμού: Άλλη μια κίνηση αντιρωσικής πολιτικής της Δύσης

Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα: Το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ σκοτώνει Έλληνες στην Ουκρανία

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.