Ρόδος: Μήνυμα 112 για ακραίο κίνδυνο φωτιάς

cf81cf8cceb4cebfcf82 cebcceaecebdcf85cebcceb1 112 ceb3ceb9ceb1 ceb1cebacf81ceb1ceafcebf cebaceafcebdceb4cf85cebdcebf cf86cf89cf84ceb9

Ρόδος: Μήνυμα του 112 έλαβαν οι κάτοικοι στην Περιφερειακή ενότητα της Ρόδου λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Τετάρτης.

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας, με το νησί της Ρόδου να βρίσκεται στο «κόκκινο».

«Καλούμε τους συμπολίτες μας σε πλήρη επαγρύπνηση και συναγερμό!
Σε άμεση προληπτική λήψη μέτρων προστασίας της ζωής και της περιουσίας, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Σε αποφυγή οποιασδήποτε δραστηριότητας ή ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς! Σε διαρκή κινητοποίηση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη και άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό 199 ή στο 112 αν αντιληφθούν καπνό ή φωτιά. Αύριο (σ.σ. σήμερα) και τις επόμενες ημέρες επιβάλλεται να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όλοι παρόντες, όλοι σε εγρήγορση και κινητοποίηση! Το Πυροσβεστικό Σώμα και όλες οι δυνάμεις και οι εμπλεκόμενοι φορείς Πολιτικής Προστασίας της χώρας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακη», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9.30 η Εθνική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, απευθύνοντας έκκληση να αποφύγουν δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά.

minima 112 rodos

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *