Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνει Χιούστον «συγκρούστηκε» με την σεξουαλικότητά της

cf81cf8cceb6ceb9 cebf cebdcf84cf8ccebdceb5cebb ceb7 ceb3cebfcf85ceafcf84cebdceb5ceb9 cf87ceb9cebfcf8dcf83cf84cebfcebd cf83
Whitney Houston 1991

Η κωμική ηθοποιός Ρόζι Ο’ Ντόνελ, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι, αναφέρεται στην Γουίτνεϊ Χιούστον και συγκεκριμένα στη δυσκολία που, πιστεύει ότι είχε η τραγουδίστρια με την παραδοχή της σεξουαλικότητάς της.

Η ηθοποιός δηλώνει ότι: «Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί». Μιλώντας στο podcast «Hot Takes & Deep Dives», η ηθοποιός είπε ότι πιστεύει πως η πολυβραβευμένη με Grammy μουσικός «συγκρούστηκε» από τις συντηρητικές πολιτιστικές της αξίες και την πολυετή αμφιφυλοφιλία της.

«Είναι δύσκολο στη μαύρη κουλτούρα να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία. Νομίζω ότι είναι πολιτισμικά πιο δύσκολο», δήλωσε η Ο’ Ντόνελ για την Χιούστον. Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Και η εκκλησία… η Βαπτιστική Εκκλησία έπαιξε ρόλο» τονίζοντας το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ θρησκείας και ομοφυλοφιλίας. «Μεγαλώνοντας στην εκκλησία και ψάλλοντας το ευαγγέλιο, νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη διαμάχη μ’ αυτό».

Whitney Houston 1991

ΠΗΓΗ