Σάββας Πούμπουρας: Κόλαση στο twitter για την άμισθη εργασία έτσι για την εμπειρία…

cf83ceacceb2ceb2ceb1cf82 cf80cebfcf8dcebccf80cebfcf85cf81ceb1cf82 cebacf8ccebbceb1cf83ceb7 cf83cf84cebf twitter ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7
poumpouras

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας σε ένα live του στο Instagram. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις Ημέρες Καριέρας, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, τα οποία εξέφρασε δημόσια και από εκείνη την στιγμή έχει γίνει πανικός.

-«Υπάρχει προσφορά εργασίας εκεί έξω. Γενικά, όποιος θέλει να εργαστεί κάπου και να βγάλει χρήματα για να συντηρήσει την οικογένειά του, ή για να πάει τις διακοπές του, ή για να βγάλει το χαρτζιλίκι του, υπάρχει προσφορά για εργασία εκεί έξω άφθονη».

-«Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο, πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Δεν έχετε να χάσετε κάτι με το να ζητάτε δουλειά».

-«Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Μου στέλνουν μηνύματα, όπως «είμαι τρομακτικά απελπισμένος για τους 4-5-6-10 μήνες». Αυτός ο φίλος λοιπόν, που δεν έχει δουλειά, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα… Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει δωρεάν, χωρίς μισθό, για μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν, ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα τους θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν…

Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Να δείτε πώς δουλεύει μία εταιρία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία».

-«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;»

[embedded content]

Οι αντιδράσεις στο twitter ήταν πολύ έντονες και κάποια από τα σχόλια για τον Σάββα Πούμπουρα ιδιαίτερα αιχμηρά. Το όνομα του παρουσιαστή βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends για πολλές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ