Σάκης Ρουβάς: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, ζω πολύ πιο έντονα τη ζωή μου»

cf83ceaccebaceb7cf82 cf81cebfcf85ceb2ceaccf82 ceb5ceafcebcceb1ceb9 cf80ceb9cebf cf8ecf81ceb9cebccebfcf82 ceb1cf80cf8c cf80cebfcf84
sakis roubas 1

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι», αναφέρει ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη νέα του συνεργασία με τον Φοίβο μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου του άλμπουμ «Στα καλύτερά μου».

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι. Νιώθω ότι είμαι στα καλύτερά μου. Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή έχει άλλο νόημα για μένα, τη ζωή πολύ πιο έντονα. Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Από την πλευρά του ο Φοίβος τόνισε: «Τον άφησα στα πολύ καλά του και τον βρήκα τώρα στα καλύτερά του».

Όσον αφορά την καραντίνα ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Μου έλειψαν πολλά πράγματα, η ενέργεια με τον κόσμο, οι αγκαλιές. Μας έλειψαν οι δικοί μας άνθρωποι που δεν μπορούσαμε να δούμε. Όλη αυτή η κρίση έφερε και πάρα πολλά δώρα. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές και αυτή τη φορά».

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για το φυσικό χρώμα που έχει αφήσει στα μαλλιά του ενώ αρνήθηκε πως θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ