Σάκης Ρουβάς: Ερωτική εξομολόγηση για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη

cf83ceaccebaceb7cf82 cf81cebfcf85ceb2ceaccf82 ceb5cf81cf89cf84ceb9cebaceae ceb5cebecebfcebccebfcebbcf8cceb3ceb7cf83ceb7 ceb3ceb9ceb1
sakis roubas

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, το απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz γιορτάζουν τον έρωτά τους…

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν κρύβουν ότι σήμερα γιορτάζουν τον έρωτά τους. Πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς, ανήμερα των γενεθλίων του επιτυχημένου μοντέλου, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία της οικογένειας τους και των στενών τους φίλων.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της, αλλά και για την επέτειο του γάμου τους, με μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική εξομολόγηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς παρομοίασε την Κάτια Ζυγούλη ως το λουλούδι ηλίανθος, το οποίο συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση…

«Κάποιοι λένε πως οι Ηλιάνθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία.

Εγώ σε αυτους βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αγάπη μου για σενα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι Ηλίανθοι ακολουθούν το φως», έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής για τη γυναίκα της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ