Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε τι ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας

cf83ceaccebaceb7cf82 cf84ceb1cebdceb9cebcceb1cebdceafceb4ceb7cf82 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cf84ceb9 ceb6ceaecf84ceb7cf83
farma tanimanidis scaled

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: Ο γνωστός παρουσιαστής διανύει μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή του, και συνεχίζει να μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η επιστροφή του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη στην τηλεόραση έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Αυτή τη φορά, ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ανέλαβε να παρουσιάζει τη Φάρμα.

Ο Σάκης που διανύει μια ξεχωριστή περίοδο μιας και σε λίγους μήνες η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα θα φέρει στον κόσμο δυο κοριτσάκια, φαίνεται να απολαμβάνει αυτό το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Συχνά μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φτογραφίες και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης θέλησε να αποκαλύψει ποιο ήταν το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας να υπάρχει στο πα;ρατηρητήριό του. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα μονόζυγο προκειμένου να μπορεί να διατηρείται σε φόρμα.

«Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ