Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Oscar de la Renta μαζί για καλό σκοπό

cf83ceaccf81ceb1 cf84ceb6ceadcf83ceb9cebaceb1 cf80ceaccf81cebaceb5cf81 cebaceb1ceb9 oscar de la renta cebcceb1ceb6ceaf ceb3ceb9ceb1 cebaceb1
sarah jessica parker ape

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) αποφάσισε να χαρίσει ένα φόρεμά της για καλό σκοπό.

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -της οποίας η γκαρνταρόμπα εκτός οθόνης συναγωνίζεται εκείνη του αγαπημένου της τηλεοπτικού χαρακτήρα, Κάρι Μπράντσο- συνεργάστηκε με τον Oscar de le Renta για να δημοπρατήσει το αστραφτερό γκρι φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του And Just Like That… πέρυσι.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα μεταπώλησης του Oscar de le Renta, Encore. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στην Unicef.

Μιλώντας για το εκθαμβωτικό φόρεμα και τη φιλανθρωπική εκδήλωση, η Πάρκερ είπε στο περιοδικό People: «Ήταν τύχη να φορέσω αυτό το φόρεμα στην πρεμιέρα του And Just Like That τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τους φίλους μου στον Oscar de la Renta…

Όλα τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στη UNICEF, έναν οργανισμό που νιώθω ότι πρέπει να υποστηρίξω τώρα περισσότερο από ποτέ, δεδομένων των τρεχουσών γεωπολιτικών συγκρούσεων και των άμεσων και αυξανόμενων απειλών που αντιμετωπίζουν τόσα πολλά αθώα παιδιά».

«Αποκτά νόημα το γεγονός ότι αποχωρίζομαι το φόρεμα με αυτόν τον τρόπο και ανυπομονώ να δω ποια ντουλάπα θα είναι το νέο του σπίτι», είπε η Πάρκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ