Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος

cf83ceafcf83cf83cf85 cf87cf81ceb7cf83cf84ceafceb4cebfcf85 ceb1cf85cf84ceae ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb7 cf80cf81cf8ecf84ceb7 cf86cf89cf84

Η όμορφη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος!

Σε καλοκαιρινή διάθεση και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα εδώ και μερικές ημέρες με τον υδράργυρο να καταγράφει ιδιαίτερες υψηλές θερμοκρασίες σε καθημερινή βάση. Έτσι, πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που με την πρώτη ευκαιρία φορούν τα μαγιό τους και επισκέπτονται κάποιο παραθαλάσσιο μέρος είτε εντός είτε εκτός Αττικής προκειμένου να δροσιστούν.

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η όμορφη παρουσιάστρια αφού τελείωσε την εκπομπή της βρέθηκε με την καλή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά και απόλαυσαν ένα δροσιστικό μπάνιο.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε δίστασε να ποζάρει με το μαγιό της και στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογραφία.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ