Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είσαι θύμα, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά»

cf83ceafcf83cf83cf85 cf87cf81ceb7cf83cf84ceafceb4cebfcf85 ceb4ceb5cebd ceb5ceafcf83ceb1ceb9 ceb8cf8dcebcceb1 ceb5ceafcf83ceb1ceb9
sissy

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Η γνωστή παρουσιάστρια στηρίζει από την πρώτη αστιγμή τους ηθοποιούς που καταγγέλουν όσα βίωσαν στο χώρο του θεάματος. Το συγκλονιστικό της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, για μία ακόμη φορά, εκφράζει την στήριξή της σε όλους όσοι έχουν βιώσει κάποιου είδους βία στο παρελθόν και έχουν κοινοποιήσει τις ιστορίες τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της αλλά και τα social media, συχνά τοποθετείται για τέτοια θέματα, και δεν δειστάζει να μιλήσει δημόσια.

Το ίδιο επέλεξε να κάνει και χθες με μια νέα ανάρτηση εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την άποψη του πόσο σημαντικό και πόσο θάρρος χρειάζεται να έχει κάποιος για να βγει και να μιλήσει για κάτι που τον έχει στιγματίσει.

«Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου. Και ποτέ δε ξέρεις ποιος χρειάζεται το φως σου, τη ζεστασιά σου και το θάρρος σου» έγραψε χαρακτηριστικάσ στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΗΓΗ