Σειρά ντοκιμαντέρ για τη Megan Thee Stallion

cf83ceb5ceb9cf81ceac cebdcf84cebfcebaceb9cebcceb1cebdcf84ceadcf81 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 megan thee stallion

Το ντοκιμαντέρ θα δώσει στη Megan Thee Stallion την ευκαιρία να «αποκαλύψει τον αληθινό εαυτό της».

Μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τη Megan Thee Stallion βρίσκεται στα σκαριά.

Η 27χρονη αστέρας της hip-hop θα είναι το επίκεντρο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ που θα δημιουργηθεί από τα TIME Studios και τη Roc Nation με την υπόσχεση να δείξει μία νέα πλευρά της.

Η Loren Hammonds, συν-επικεφαλής του τμήματος ντοκιμαντέρ των TIME Studios, ανέφερε σε δήλωση που εξασφάλισε το Entertainment Tonight: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με την Roc Nation για να μοιραστούμε την ιστορία της Megan με τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι την γνωρίζουν ως διασκεδάστρια, αλλά αυτή η σειρά θα της δώσει την ευκαιρία να αποκαλύψει τον αληθινό εαυτό της όπως ποτέ άλλοτε».

«Η ιστορία της είναι ισχυρή και τα επιτεύγματα που συνεχίζει να σημειώνει είναι αξιοσημείωτα. Νιώθουμε τυχεροί που έχουμε αυτή την ευκαιρία να την απαθανατίσουμε σε μία σημαντική στιγμή της ζωής και της καριέρας της, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται εκθετικά τόσο ως προς την τέχνη της όσο και ως προς τον παγκόσμιο αντίκτυπό της», συνέχισε.

Η διαδρομή της Megan Thee Stallion μέχρι να γνωρίσει την επιτυχία «δίνει έμπνευση» και οι η ROC Nation ελπίζει ότι η νέα σειρά ντοκιμαντέρ θα παρακινήσει τους θαυμαστές της να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα.

Kanye West.

Η Megan Thee Stallion συνεργάστηκε πρόσφατα με την Dua Lipa στο single «Sweetest Pie», ενώ την Κυριακή 27 Μαρτίου έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που εμφανίζεται στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ.

Η Megan Thee Stallion ένωσε τις δυνάμεις της με τους ηθοποιούς Adassa, Stephanie Beatriz, Mauro Castillo, Carolina Gaitán, Diane Guerrero, Shelia E, αλλά και με την Becky G και τον Luis Fonsi για την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού «We Don’t Talk About Bruno» από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Encanto».

ΠΗΓΗ