Σεισμός – Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στην Ελασσόνα: Αγωνία στα ερείπια – «Η βοή μας έσωσε»

cf83ceb5ceb9cf83cebccf8ccf82 cebfceb4cebfceb9cf80cebfcf81ceb9cebacf8c cf84cebfcf85 newsbomb gr cf83cf84ceb7cebd ceb5cebbceb1cf83cf83cf8c
facebookodoiporiko

Δραματικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι στον Τύρναβο, που «λαβώθηκαν» από τα 6 Ρίχτερ της Τετάρτης – Το Newsbomb.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή και καταγράφει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και αποκαλύπτουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι στο χωριό Μεσοχώρι της Ελασσόνας. Όπως λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr και τον δημοσιογράφο Κώστα Πλιάκο, λίγα λεπτά μετά τα 6 Ρίχτερ και την εκκωφαντική βοή, το χωριό τους θύμιζε Σαχάρα, με ένα πυκνό σύννεφο χώματος, από τα γκρεμισμένα σπίτια, να υψώνεται πάνω τους.

Το Μεοσοχώρι ένα 24ωρο μετά τον καταστροφικό σεισμό δεν θυμίζει σε τίποτα το χωριό που ήταν το πρωί της Τρίτης. Οι κάτοικοι παραμένουν έξω από τα σπίτια τους, ενώ το βράδυ δεν τόλμησαν να μπουν μέσα, αφού οι μετασεισμοί συνεχίζονταν όλο το βράδυ.

Κάτοικος του χωριού δείχνει στον Κώστα Πλιάκο το σπίτι του, το οποίο είναι σχεδόν γκρεμισμένο, το οποίο ωστόσο βγήκε «κίτρινο». Όπως τονίζει, σώθηκε από τη βοή του σεισμού, «αν δεν άκουγα τη βοή θα μας πλάκωναν τα μπάζα. Βγήκαμε από το σπίτι, λίγο πριν γκρεμιστεί το σπίτι».

[embedded content]

Δείτε το βίντεο με το οδοιπορικό του Newsbomb.gr στο Μεσοχώρι:

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *