Σερφάροντας σε ιστοσελίδες απευθείας από το Apple Watch

Αλλαγές στο Apple Watch έφερε το γεγονός ότι απουσιάζει το Safari, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να σερφάρουν στις ιστοσελίδες μέσω του μBrowser, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κινητό τους. Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή από την Arno Appenzeller και σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ίντερνετ απευθείας από το Apple Watch σας και μάλιστα, δουλεύει σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι εικόνες σε ορισμένες σελίδες δεν φορτώνονται γρήγορα και μερικές φορές δεν φορτώνονται καθόλου, αλλά ίσως αυτό διορθωθεί σε μελλοντικό update. Το μBrowser είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ή να εισάγετε μια διεύθυνση URL απευθείας στο ρολόι, αλλά αν χρησιμοποιείτε παράλληλα και το companion app στο iPhone μπορείτε άμεσα να προσθέσετε τις αγαπημένες σας σελίδες. Τέλος, όταν πατήσετε σε κάποιο site θα σας βγάλει μια επιλογή για να επιβεβαιώσετε, καθώς όπως λέει η εταιρία είναι απαραίτητη από την Apple. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το app δε συλλέγει καθόλου τα δεδομένα σας. […] ΠΗΓΗ

cf83ceb5cf81cf86ceaccf81cebfcebdcf84ceb1cf82 cf83ceb5 ceb9cf83cf84cebfcf83ceb5cebbceafceb4ceb5cf82 ceb1cf80ceb5cf85ceb8ceb5ceafceb1

Αλλαγές στο Apple Watch έφερε το γεγονός ότι απουσιάζει το Safari, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να σερφάρουν στις ιστοσελίδες μέσω του μBrowser, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κινητό τους.

Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή από την Arno Appenzeller και σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ίντερνετ απευθείας από το Apple Watch σας και μάλιστα, δουλεύει σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι εικόνες σε ορισμένες σελίδες δεν φορτώνονται γρήγορα και μερικές φορές δεν φορτώνονται καθόλου, αλλά ίσως αυτό διορθωθεί σε μελλοντικό update.

apple watch
Σερφάροντας σε ιστοσελίδες απευθείας από το Apple Watch 5

Το μBrowser είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ή να εισάγετε μια διεύθυνση URL απευθείας στο ρολόι, αλλά αν χρησιμοποιείτε παράλληλα και το companion app στο iPhone μπορείτε άμεσα να προσθέσετε τις αγαπημένες σας σελίδες. Τέλος, όταν πατήσετε σε κάποιο site θα σας βγάλει μια επιλογή για να επιβεβαιώσετε, καθώς όπως λέει η εταιρία είναι απαραίτητη από την Apple. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το app δε συλλέγει καθόλου τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το μBrowser πατώντας εδώ.

apple watch 321ΠΗΓΗ