Σε 5 χρόνια η Ρωσία θα θέλει πάλι να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση

cf83ceb5 5 cf87cf81cf8ccebdceb9ceb1 ceb7 cf81cf89cf83ceafceb1 ceb8ceb1 ceb8ceadcebbceb5ceb9 cf80ceaccebbceb9 cebdceb1 cebccf80ceb5ceb9

kremlino 768x480 

Η Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο γι’ αυτό μάλλον επέλεξε την εισβολή στην Ουκρανία ο Πούτιν για να ταράξει τα νερά.

Οι Έλληνες φίλοι της Ρωσίας συνεχίζουν να ζουν σε μία δικιά τους πραγματικότητα πιστεύοντας σε ένα αόριστο πράγμα μεταξύ της Ρωσίας των Τσάρων, της Σοβιετικής Ένωσης όταν ήταν στα πάνω της και σε μια σύγχρονη Ρωσία σαν δήθεν αντίπαλο δέος στην Αμερική, που κανείς δεν ξέρει πως ζει αφού στην ουσία έχει δικτατορία.

Ο Πούτιν έκανε πρόσφυγες 5.000.000 Ουκρανούς 

Η συναυλία στα προπύλαια έγινε για να βοηθήσει στο να μείνει αλώβητη η Ρωσία από τον ξεφτυλισμό που έχει υποστεί σε όλο τον δυτικό κόσμο, ο Μπάιντεν τον οποίο είχαμε υποτιμήσει κατάφερε να τους διαλύσει και να υπάρχει προοπτική να κάνει το ίδιο για την Ευρώπη η οποία ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το βασικό σύνθημα της συναυλίας ήταν η εισβολή του Πούτιν και όχι η εισβολή της Ρωσίας.

Τα πολιτικά ζόμπι που έχουν φιλοσοφία Βόρειας Κορέας, αλλά θέλουν να ζουν όπως η Νότια, δεν έχουν θέση σήμερα σε Ευρωπαϊκή χώρα, είναι εκτός πραγματικότητας, μπορεί να γυρίσουν σε 10-20 χρόνια, σήμερα όμως δεν λένε κάτι στον Ευρωπαίο πολίτη, ακόμα και στον Έλληνα που κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Κώστας Ζουγρής


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.