Σκληρή επιστολή της ΕΠΟ για Σκόπια: «Τέλος η ανοχή, πάρτε θέση ως UEFA»

cf83cebacebbceb7cf81ceae ceb5cf80ceb9cf83cf84cebfcebbceae cf84ceb7cf82 ceb5cf80cebf ceb3ceb9ceb1 cf83cebacf8ccf80ceb9ceb1 cf84cead
facebookskopje epo

Euro 2020: Ξεκάθαρο μήνυμα προς την UEFA έστειλε με νέα σκληρή επιστολή της η ΕΠΟ με αφορμή τις προκλήσεις των Σκοπιανών στη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι Σκοπιανοί ζουν φέτος το σημαντικότερο αθλητικό καλοκαίρι τους, καθώς είδαν την εθνική τους ομάδα ποδοσφαίρου να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Αντί, όμως, να χαρούν τις συγκεκριμένες στιγμές επιδόθηκαν σε ένα απαράδεκτο παιχνίδι πολιτικής σκοπιμότητας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ πρωτοστάτησε στις προκλήσεις, κάνοντας λόγο για «εθνική Μακεδονίας», για να τα… γυρίσει στη συνέχεια υπό των φόβο ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όλα τα παραπάνω φυσικά βαραίνουν και την UEFA, η οποία παρακολουθούσε απαθής στο… εξωαγωνιστικό παιχνίδι της γειτονικής χώρας. Μολονότι, τα Σκόπια ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Euro 2020, η ΕΠΟ με πρωτοβουλία του προέδρου της, Θοδωρή Ζαγοράκη επανήλθε με νέα σκληρή επιστολή της.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *