Σμαράγδα Καρύδη: Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από το Παρά πέντε και έγινε χαμός

cf83cebcceb1cf81ceacceb3ceb4ceb1 cebaceb1cf81cf8dceb4ceb7 ceb1cebdceadceb2ceb1cf83ceb5 ceb1cf85cf84ceae cf84ceb7 cf86cf89cf84cebfceb3
SMARAGDA KARYDI MELAS 07 01 2021

Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς «Παρά πέντε», 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Η φωτογραφία που γύρισε πίσω στο χρόνο…

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: Η τηλεοπτική σειρά “Παρά πέντε” αποτελεί δίχως αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι πρωταγωνιστές έχουν μείνει στην ιστορία μέσα από τους συγκεκριμένους ρόλους και πολλές είναι οι ατάκες που θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

14 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Αγγελική Λάμπρη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Μαρίνος συναντιούνται ξανά όλοι μαζί και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

Οι έξι ηθοποιοί διαθέτουν φιλικές σχέσεις και παρά το γεγονός ότι ο καθένας έχει πάρει το δρόμο τους, δεν παύουν να έχουν επικοινωνία.

Με αφορμή τη χθεσινή τους συνάντηση για τα γυρίσματα της εκπομπής “Celebrity Game Night” με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί πόζαραν σύσσωμοι στο φακό και μας θύμισαν τα παλιά.

«Πόσο ευτυχισμένη που βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί!!!»”, έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ