Σοκάρει ο Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

cf83cebfcebaceaccf81ceb5ceb9 cebf cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceafcebdcebfcf82 cf84ceb6cebfcf8dcebcceb1cf82 cebfceb9 ceb3cf85
tzoumas proino 0701

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι», δήλωσε ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Τζούμας, σχολιάζοντας τα απαράδεκτα λόγια του ιερωμένου που είπε εν μέσω της Θείας Λειτουργίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Τζούμας σόκαρε με τη δήλωσή του ότι συμφωνεί με τον Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος την ώρα της Θείας Λειτουργίας έκανε μια σεξιστική παρατήρηση λέγοντας «εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας και «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ