Σούπερ προσφορές από την HONOR που θα ζεστάνουν την τσέπη σας, μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

cf83cebfcf8dcf80ceb5cf81 cf80cf81cebfcf83cf86cebfcf81ceadcf82 ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd honor cf80cebfcf85 ceb8ceb1 ceb6ceb5cf83cf84ceac

Η HONOR, το νεανικό brand τεχνολογίας, προσφέρει για άλλη μία φορά στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα της χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα όμορφο smartphone προηγμένης τεχνολογίας, από σήμερα μπορείτε να βρείτε το εξαιρετικής ομορφιάς HONOR 9X και τις PRO και Lite εκδοχές του σε πολύ οικονομικές τιμές:

Η HONOR προσφέρει και κάποια από τα πιο δυνατά wearable του brand σε προσιτές τιμές.

HONOR WinterSales

Ανακαλύψτε το HONOR Watch GS PRO, το έξυπνο ρολόι που σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις τον κόσμο και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Με 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, επισκόπηση της υγείας σας  που συμπεριλαμβάνει ακόμα και οξύμετρο SpO25 για μετρήσεις επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα, συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης και 14 διαφορετικές πιστοποιήσεις στρατιωτικού επιπέδου το HONOR Watch GS Pro αποτελεί το must have smartwatch για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Ακόμα, οι προσφορές περιλαμβάνουν και το ελαφρύ lifestyle fitness smartwatch, HONOR Watch ES, το κομψό Honor Magic Watch 2 46mm, τα ασύρματα ποιοτικά ακουστικά Honor Choice TWS και το HONOR Band 5, ένα ρολόι για όλες τις καταστάσεις. Αναζητήστε τα τώρα σε όλες τις αλυσίδες τεχνολογίας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.