«Σπίτι Με Το Mega»: Μεγάλο αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου με ξεχωριστούς καλεσμένους

cf83cf80ceafcf84ceb9 cebcceb5 cf84cebf mega cebcceb5ceb3ceaccebbcebf ceb1cf86ceb9ceadcf81cf89cebcceb1 cf83cf84cebfcebd cf83cf84
nikolopoulos stelios aggelos dionysiou spiti me to mega 06022021

Μία μοναδική μουσική ιστορία για τον μεγάλο βάρδο Στράτο Διονυσίου θα ξεδιπλωθεί στο «Σπίτι Με Το Mega».

Η εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» τιμά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση.

Από το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της Γυναίκας Η Καρδιά» και το «Ένα Λεπτό Περιπτερά», τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο STAN Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου.

Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο «Σπίτι Με Το Mega» για τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, τον Στράτο Διονυσίου.

[embedded content]

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ