Σπαράζει στο κλάμα 6χρονο κοριτσάκι που υποχρεώνεται να δει τον κακοποιητικό πατέρα του

cf83cf80ceb1cf81ceacceb6ceb5ceb9 cf83cf84cebf cebacebbceaccebcceb1 6cf87cf81cebfcebdcebf cebacebfcf81ceb9cf84cf83ceaccebaceb9 cf80cebf

ΓΒΦΝΦΞΝΗΓΞ

ΓΒΦΝΦΞΝΗΓΞ

Σπαράζει στο κλάμα 6χρονο κοριτσάκι που υποχρεώνεται να δει τον κακοποιητικό πατέρα του

«Μαμά πάμε να φύγουμε τώρα» φωνάζει τρομαγμένο

Στο βίντεο που δημοσίευσε το «Μωβ» ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών, σπαράζει στο κλάμα και φωνάζει «μαμά πάμε να φύγουμε τώρα» λίγο πριν η μητέρα της την αφήσει στην οικογένεια του πατέρα της για να περάσει χρόνο μαζί του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία υπάρχουν έγγραφα από την ΕΛ.ΑΣ. και γνωματεύσεις από το νοσοκομείο Παίδων, ενώ σε βάρος του πατέρα εκκρεμεί ποινικό θα δικαστεί τον Οκτώβριο για απειλή κατ’ εξακολούθηση πρώην συζύγου.

[embedded content]

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της 6χρονης είναι άνεργη και βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, μη μπορώντας να αντέξει τις δικαστικές διενέξεις με τον πρώην σύζυγό της ο οποίος έχει ασκήσει μηνύσεις εναντίον της. Το «Μωβ» αναφέρει ότι θα σταθεί στο πλευρό της μητέρας και κάνει έκκληση σε  όποιον μπορεί να βοηθήσει την γυναίκα να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της.

Πηγή : newsbreak.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *