Σπαρακτική φωτογραφία: Η τελευταία συνάντηση ζευγαριού με κορονοϊό στο νοσοκομείο

cf83cf80ceb1cf81ceb1cebacf84ceb9cebaceae cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1 ceb7 cf84ceb5cebbceb5cf85cf84ceb1ceafceb1 cf83cf85
5l7oevji

Είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια. Ο 79χρονος Γκέρι και η 76χρονη Μπάρμπαρα Τζάρετ μπήκαν στο νοσοκομείο πριν από δύο εβδομάδες με κορονοϊό. Με τη βοήθεια των εργαζομένων του νοσοκομείου κατάφεραν να συναντηθούν ίσως για τελευταία φορά.

Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιδεινώθηκε και έτσι από το νοσοκομείο επιτράπηκε στο ηλικιωμένο ζευγάρι να πουν το τελευταίο αντίο, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Γκέρι και η Μπάρμπαρα από το Μπέρκσάιρ της Αγγλίας νοσηλεύονται σε διαφορετικoύς θαλάμους στο νοσοκομείοFrimley Park. Η κόρη τους Κλόι, η οποία ανάρτησε τη συγκινητική φωτογραφία των γονιών της, ανέφερε πως η μητέρα της «έμοιαζε να βρίσκεται στο τέλος».

Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς της είχαν «πολύτιμο» επιπλέον χρόνο μαζί χάρη στις «απίστευτες» προσπάθειες του νοσοκομείου.

Την Τρίτη, η κόρη έγραψε στο twitter: «Με την πανδημία στην κορύφωσή της, προσωπικό του νοσοκομείο κατάφερε ο μπαμπάς μου να δει τη μαμά μου για τελευταία φορά πιθανότατα».

Μια άλλη συνάντηση έγινε την Πέμπτη όταν «η μαμά έμοιαζε να βρίσκεται στο τέλος». «Ο μπαμπάς έκλαιγε, έπιανε το χέρι της και τα μάτια της άνοιξαν. Ήταν ξύπνια και λαμπερή και μπορούσε να μιλήσει.

Είχαμε μια πολύτιμη επιπλέον ώρα ή δύο προτού η αναπνοή της χειροτερέψει ξανά και την ευκαιρία να πούμε αυτά που θέλαμε. Όλα αυτά χάρη στο προσωπικό του έκανε δυνατές αυτές τις συναντήσεις. Σε αυτές τις εποχές το βρίσκω απίστευτο».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *