Σπύρος Μπιμπίλας: Οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

cf83cf80cf8dcf81cebfcf82 cebccf80ceb9cebccf80ceafcebbceb1cf82 cebfceb9 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceafceb5cf82 cf83cf85cebdceb5
mpimpilas0702

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Σημειώνει επίσης ότι δικηγόρος γνωστού πρωταγωνιστή θα παραλάβει τις καταγγελίες σε βάρος του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, επιπλέον, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που λένε ότι ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός έχει τέσσερις καταγγελίες, ενώ δήλωσε πως έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται.

Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

Για την συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είπε: «Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της προέδρου. 

Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία».

Και συνέχισε, λέγοντας ότι κουβέντιασαν και για τις πρόσφατες καταγγελίες: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα.

Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ επεσήμανε: «Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο» και επεσήμανε πως η καταγγελία Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έχει πάρει τον δρόμο της.

ΠΗΓΗ