Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δυσαρεστημένη η πρώτη καταγγέλλουσα – «Είναι κακούργημα, όχι πλημμέλημα»

cf83cf84ceacceb8ceb7cf82 cf80ceb1cebdceb1ceb3ceb9cf89cf84cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb4cf85cf83ceb1cf81ceb5cf83cf84ceb7cebccead
facebookstathis panagiotopoulos

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετέφερε τη δυσαρέσκεια της πελάτισσας της για την δικονομική μεταχείριση του παρουσιαστή

Δυσαρεστημένη με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης να χαρακτηριστεί ως πλημμέλημα και όχι ως κακούργημα η δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών εν αγνοία της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δια της δικηγόρου του.

Όπως σημείωσε, μάλιστα, η δικηγόρος, Αντιγόνη Πριλή η σχετική απόφαση του δικαστηρίου δεν ελήφθη ομόφωνα προσθέτοντας ότι αφού ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όπου η κατηγορία σε βάρος του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Ερωτηθείσα, δε, στον ΑΝΤ1 για το πώς αντέδρασε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλο με την καταγγελία της οποίας άνοιξε «ο ασκός του Αιόλου» για τον παρουσιαστή, η κ. Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

Όσον αφορά την επιλογή του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο δικαστήριο η δικηγόρος της καταγγέλλουσας ανέφερε: «Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί, αν μη τι άλλο, κατα μέτωπο και να πάρει μία θέση σε αυτό και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του. Με απογοήτευσε ως άνθρωπος».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση με αναστολή

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: Πήρε τη μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.