Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Μενιδιάτης κάνουν πρεμιέρα στο «Stage By Frangelico»

cf83cf84ceb1cebcceaccf84ceb7cf82 ceb3cebfcebdceafceb4ceb7cf82 cebaceb1ceb9 cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cebcceb5cebdceb9ceb4ceb9ceac
stamatis gonidis xristos menidiatis 15132108

O Σταμάτης Γονίδης και o Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχονται βραδιές γεμάτες διασκέδαση.

Είναι γεγονός, η καλοκαιρινή διασκέδαση στη νυχτερινή Αθήνα επιστρέφει.

O Σταμάτης Γονίδης και o Χρήστος Μενιδιάτης θα κάνουν πρεμιέρα στο «Stage By Frangelico» την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής έρχονται βραδιές γεμάτες τραγούδια – επιτυχίες, γεμάτες διασκέδαση.

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης υποδέχονται το κοινό τους στο «Stage By Frangelico» στην πιο ηχηρή συνεργασία του καλοκαιριού.

Ο πολύπειρος Σταμάτης Γονίδης φέρνει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει στη δισκογραφία και στη νύχτα. Ένας συνθέτης και στιχουργός διαχρονικών επιτυχιών, με σπάνια μελωδική φωνή.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει στο «Stage By Frangelico», με κατακτημένη εμπειρία στο live, όπου συνυπάρχει το δυνατό στοιχείο του λαϊκού τραγουδιστή με τη διάθεση του να δοκιμάζει καινούργιες μουσικές φόρμες με επιτυχία.

Το «Stage by Frangelico» θα λειτουργεί κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής και προστασίας κατά του κορονοϊού. Δείτε τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες για την λειτουργία των κλειστών κέντρων διασκέδασης από τις 16 Ιουλίου εδώ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ