Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο αποβολές, ήταν πολύ δύσκολο»

cf83cf84ceb1cebcceb1cf84ceafcebdceb1 cf84cf83ceb9cebccf84cf83ceb9cebbceae ceb5ceafcf87ceb1 ceb4cf8dcebf ceb1cf80cebfceb2cebfcebb
stamatina tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε με τις αποβολές και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία κατάθεση ψυχής. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Βάσια Γρηγοράτου για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε με τις αποβολές και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε: «Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις.

Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη».

Για τις αποβολές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. 

Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει».

Για το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού: «Προς το παρόν προσπαθεί να επανέλθει η μέση και ο οργανισμός από το τρίτο. Δε λέω και όχι σε ένα τέταρτο παιδάκι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ