Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέγνοιαστες διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της

cf83cf84ceb1cebcceb1cf84ceafcebdceb1 cf84cf83ceb9cebccf84cf83ceb9cebbceae cebeceadceb3cebdcebfceb9ceb1cf83cf84ceb5cf82 ceb4ceb9ceb1
tsimtsili

Η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή περνάει ξέγνοιαστες διακοπές με την οικογένειά της και αγαπημένα της πρόσωπα στην Πάρο.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν, είχε ανάγκη όσο τίποτε άλλο από ξέγνοιαστες διακοπές.

Έτσι, με το που ολοκληρώθηκε το Happy Day την προηγούμενη Παρασκευή, η παρουσιάστρια του Alpha μάζεψε βαλίτσες και την ακριβώς επόμενη ημέρα ταξίδεψε για το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εξοχική κατοικία στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και εκεί περνούν κάθε χρόνο τα καλοκαίρια τους!

Φυσικά το πρόγραμμα έχει δροσερές βουτιές στη θάλασσα, αμέτρητα παιχνίδια με τις κόρες και τον γιο της αλλά και καθημερινές βραδινές εξόδους με καλή παρέα.

Στην Πάρο αυτές τις μέρες βρίσκεται και η συνεργάτιδά της Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία απόλαυσαν ένα λαχταριστό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media από τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ