Σταματίνα Τσιμτσιλή: Xωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές της διακοπές

cf83cf84ceb1cebcceb1cf84ceafcebdceb1 cf84cf83ceb9cebccf84cf83ceb9cebbceae xcf89cf81ceafcf82 ceafcf87cebdcebfcf82 cebcceb1cebaceb9ceb3
tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε την Πάρο, και προσπαθεί να γεμίσει μπαταρίες, μιας και έχει μπροστά της μία ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά.

Λαμπερή όσο ποτέ η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ολοκλήρωσε για ακόμη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, πριν αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα που θα έρθει θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να αποφορτιστεί από το άγχος την καθημερινότητας στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλοντας να κρατήσει ζωντανή την επαφή με το κοινό που την ακολουθεί και τη στηρίζει δημοσιεύει συχνά διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο κυκλαδίτικο νησί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο ακομοπλεξάριστη είναι αλλά και πως διαθέτει μια υπέροχη φυσική ομορφιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ