Στην τελική ευθεία οι υποθέσεις Φιλιππίδη και ενός ακόμη γνωστού ηθοποιού- Ποιες είναι οι κατηγορίες

cf83cf84ceb7cebd cf84ceb5cebbceb9cebaceae ceb5cf85ceb8ceb5ceafceb1 cebfceb9 cf85cf80cebfceb8ceadcf83ceb5ceb9cf82 cf86ceb9cebbceb9cf80
facebookpetros filipidhs

Ένα βήμα πριν την κλήση σε παροχή εξηγήσεων βρίσκονται δύο γνωστοί ηθοποιοί, που έχουν καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρα βιασμού από γυναίκες συναδέφλους τους

Ο πρώτος ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Οι καταγγελίες για τις απόπειρες βιασμού έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα Documento και οι καταγγέλλουσες κατονόμασαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο από τις τρεις συνολικά παθούσες έχουν ήδη καταθέσει και επιβεβαιώσει ενώπιον του εισαγγελέα τα όσα περιγράφουν στις καταγγελίες τους στο ΣΕΗ.

Σχετικά με τον δεύτερο ηθοποιό, η καταγγελία αφορά σε βιασμό τελεσμένο το 2020. Πάντως, η έρευνα και για τους δύο ηθοποιούς αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες οπότε ο εισαγγελέας θα τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown – Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για δύο εβδομάδες

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *