Στηρίξτε την ανεξαρτησία μας, είμαστε ίσως οι μόνοι στην Ελλάδα

cf83cf84ceb7cf81ceafcebecf84ceb5 cf84ceb7cebd ceb1cebdceb5cebeceb1cf81cf84ceb7cf83ceafceb1 cebcceb1cf82 ceb5ceafcebcceb1cf83cf84ceb5

 U2 2020 CR Olaf Heine billboard 1548 1593187308 768x433

Όποιο έντυπο ή σελίδα και να διαβάσεις, όλοι έχουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις, εκτός από εμάς που κουραστήκαμε να ακολουθούμε τα κόμματα που εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένα να μας λένε ψέματα.

 

Δεν θυμάμαι ποτέ να μην έτυχε να βγει ψεύτης ο εκάστοτε πρωθυπουργός, είναι οι παγκόσμιοι και εγχώριοι συσχετισμοί τέτοιοι που δεν υπάρχει περίπτωση να τηρήσει ποτέ ένας υποψήφιος αυτά που υπόσχεται προεκλογικά.

 

Η κάθε χώρα πια είναι και ήταν πάντα μια μεγάλη επιχείρηση και έτσι δυστυχώς πρέπει να λειτουργεί για το καλό της και το καλό των πολιτών της.

 

Δυστυχώς όμως είμαστε κι εμείς μια μικρή επιχείρηση που όμως η ανεξαρτησία της λειτουργεί αρνητικά από οικονομικής πλευράς, αφού δεν υποστηρίζει κανέναν και μοιραία δεν έχει την στήριξη κανενός, αλλά αντίθετα συχνά προκαλεί αντιπάθειες γιατί όπως γράφει τα καλά, γράφει και τα άσχημα για κάθε κόμμα, αθλητική ομάδα, καλλιτέχνη κλπ.

 

Έχω κουραστεί να ζητάω βοήθεια και είναι περιττό αφού δεν το κάνετε, εκτός από ελάχιστους, θα πρέπει να βρούμε όμως τρόπο να επιβιώσουμε και να συνεχίσουν να μας παρακολουθούν όλοι οι φίλοι μας.

 

Η πανδημία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλούς, όσοι μπορούν ας βοηθήσουν άλλους που ενδεχομένως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, εμείς και να μειώσουμε τις δραστηριότητες μας, δεν θα κινδυνέψει κανείς.

 

Κώστας Ζουγρής

 

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε. 
{loadposition donate2}

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *