Στον πάγο η συνεργασία της Anne-Marie και των Little Mix λόγω κρούσματος κορονοϊού

cf83cf84cebfcebd cf80ceacceb3cebf ceb7 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83ceafceb1 cf84ceb7cf82 anne marie cebaceb1ceb9 cf84cf89cebd little mix

Η Anne-Marie και οι Little Mix είναι «απογοητευμένες» που αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδιά τους.

Η συνεργασία της Anne-Marie με τις Little Mix τίθεται σε αναμονή λόγω του κορονοϊού.

Η τραγουδίστρια και το γυναικείο συγκρότημα, που συνδέονται με μία φιλία ετών, επρόκειτο στις αρχές της εβδομάδας να συναντηθούν για να γυρίσουν το μουσικό βίντεο του τραγουδιού που θα μοιραστούν, ωστόσο τα σχέδιά τους εκτροχιάστηκαν όταν ένα μέλος του συνεργείου βρέθηκε θετικό στον COVID-19.

«Οι Little Mix και Anne-Marie έπρεπε να γυρίσουν το βίντεο για το νέο τους single τη Δευτέρα. Αλλά λίγες ώρες πριν τα γυρίσματα, ένα μέλος του συνεργείου βρέθηκε θετικό στον COVID, κάτι που σήμαινε ότι όλα έπρεπε να ακυρωθούν», εξηγεί μία πηγή στη στήλη «Bizzare» της εφημερίδας «The Sun».

Η Perrie Edwards και η Leigh-Anne Pinnock των Little Mix είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν ήθελαν να αναλάβουν περιττά ρίσκα.

Η Anne-Marie και οι Little Mix είναι «απογοητευμένες» που αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδιά τους, ωστόσο ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να προγραμματίσουν ξανά τα γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες.

«Η Perrie και η Leigh-Anne είναι έγκυες και ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όλα τα γυρίσματα γίνονται με τον πιο ασφαλή τρόπο για την προστασία από τον COVID, οπότε αυτό το κρούσμα που βρέθηκε δείχνει, ευτυχώς, ότι όλες οι προφυλάξεις που εφαρμόζονται λειτουργούν», σημείωσε η πηγή.

«Η Anne-Marie και τα κορίτσια των Little Mix απογοητεύτηκαν που έπρεπε να ακυρώσουν το γύρισμα. Οι ομάδες τους εξετάζουν τώρα τα ημερολόγιά τους για να δουν αν υπάρχει άλλη στιγμή που θα είναι όλες ελεύθερες και θα μπορούν να να κάνουν το βίντεο», πρόσθεσε.

«Θα ήταν πραγματικά κρίμα αν αυτό το υπέροχο single δεν έχει βίντεο», τόνισε.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία τους παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο φημολογείται ότι το τραγούδι τους θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Anne-Marie με τίτλο «Therapy» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.

Anne Matie - Glamour Magazine UK

ΠΗΓΗ