«Στο Ίδιο Μου Το Ψέμα»: Ο Νίκος Μερτζάνος ερμηνεύει μία εξομολογητική μπαλάντα

cf83cf84cebf ceafceb4ceb9cebf cebccebfcf85 cf84cebf cf88ceadcebcceb1 cebf cebdceafcebacebfcf82 cebcceb5cf81cf84ceb6ceaccebd
Nikos Mertzanos Sto Idio Mou To Psema video 126

Ο Νίκος Μερτζάνος μας ταξιδεύει στο ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν του.

Ο Νίκος Μερτζάνος, ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single «Στο Ίδιο Μου Το Ψέμα».

Έχοντας στο ενεργητικό του δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας και Νίκος Μωραΐτης, καθώς και έναν προσωπικό δίσκο, ο Νίκος Μερτζάνος έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με πολλούς τρόπους στο ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν του.

Με το «Στο Ίδιο Μου Το Ψέμα» ο Νίκος Μερτζάνος μας χαρίζει μία δυνατή εξομολογητική μπαλάντα.

«Δεν είπα τίποτα για σένα, δεν έμαθε κανείς, απ’ τη σιωπή μου ζεις, δεν θέλω άλλον κανένα… Δεν είπα τίποτα για σένα, μονάχα πως θα ‘ρθεις και πνίγομαι αν με δεις, στο ίδιο μου το ψέμα, στο ίδιο μου το ψέμα…», τραγουδά.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος Νίκος Μερτζάνος, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Soumka.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ραμπαζή, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Γιάννη Χατζηγεωργίου και Ντένια Ψυλλιά.

Το νέο single του Νίκου Μερτζάνου με τίτλο «Στο Ίδιο Μου Το Ψέμα» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ