Στράτος Τζώρτζογλου: Ετοιμάζεται για τη Φάρμα, τι θα του λείψει περισσότερο

cf83cf84cf81ceaccf84cebfcf82 cf84ceb6cf8ecf81cf84ceb6cebfceb3cebbcebfcf85 ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 ceb3ceb9ceb1
stratos tzortzoglou face

Ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά κάτι θα του λείψει περισσότερο από οοτιδήποτε άλλο.

Έτοιμος φια την πρόκληση ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ετοιμάζει βαλίτσες για την Φάρμα!

Το νέο “αγροτικό” ριάλιτι του ANT1 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Μαζί με τον γνωστό ηθοποιό θα μπουν στο παιχνίδι μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σοφία Παυλίδου, ο Θανάσης Πάτρας, η Ειρήνη Κολιδά, η Μαρία Μιχαλοπούλου κ.α.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους τι θα του λείψει περισσότερο όταν θα μπει μέσα στο παιχνίδι! Αυτά δεν είναι άλλα από τον γιο του Αλκιβιάδη αλλά και το όμορφο χαμόγελο της συζύγου του, Σοφίας Μαριόλα.

“Τι θα μου λείψει περισσότερο τώρα που θα μπω στη ΦΑΡΜΑ; Εκτός από τον γιο μου Αλκιβιαδη θα μου λείψει το χαμόγελο της Σοφίας μου γιατί σημασία έχει να αγαπάς”, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στράτος Τζώρτζογλου.

ΠΗΓΗ