Στράτος Τζώρτζογλου: Η μεγαλύτερη αμοιβή που είχα ποτέ είναι αυτή που πήρα από τη Φάρμα

cf83cf84cf81ceaccf84cebfcf82 cf84ceb6cf8ecf81cf84ceb6cebfceb3cebbcebfcf85 ceb7 cebcceb5ceb3ceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81ceb7 ceb1cebccebf
stratos tzortzoglou1

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην παίκτης της “Φάρμας”, Στράτος Τζώρτζογλου, αποκάλυψε άγνψωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά.

Ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε σο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και το After Dark, και άνοιξε την καρδιά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τo χειρότερο σχόλιο που δέχτηκε στα social media και τον έχει βάλει σε σκέψεις είναι κάποια μηνύματα για τη σχέση του με τη Σοφία Μαργιόλα.

Όπως αποκάλυψε πολλοί υποστήριξαν ότι εκείνη είναι μαζί του για τα λεφτά του χωρίς όμως να γνωρίζουν πόσα χρωστάει ο ίδιος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει ποτέ σε δουλειά και όπως είπε είναι αυτή που πήρε από τη Φάρμα τη φετινή σεζόν. Μάλιστα αποκάλυψε πως για 20 χρόνια δεν είχε να πληρώσει το νοίκι και είχε βρεθεί να είναι χρεωμένος.

Όσο για τον πιο συχνό λόγο τσακωμού με την αγαπημένη του Σοφία αυτός δήλωσε ότι είναι ο έρωτάς τους. Όπως είπε όλα τα ελαττώματα της Σοφίας είναι τα πιο γλυκά πράγματα στον κόσμο. Η Σοφία είναι αγνή και αυτό είναι κάτι που τον τρελαίνει και του ανεβάζει τη λίμπιντο.

Αν ήταν γυναίκα για ένα 24ωρο ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε πως θα πήγαινε με τον Marlon Brando, και παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που είπε όχι σε έναν ρόλο που του είχε προταθεί για την “Αναστασία”.

Ο λόγος που είπε “όχι” ήταν ένα σήριαλ που ετοίμαζε τότε με την Μαρία Αργυριάδου, την μητέρα του γιου του και δεν προλάβαινε να τα κάνει και τα δυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ