Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί»

cf83cf84cf81ceaccf84cebfcf82 cf84ceb6cf8ecf81cf84ceb6cebfceb3cebbcebfcf85 ceb8ceb1 ceaeceb8ceb5cebbceb1 cebdceb1 ceb3cf81ceaccf88
stratos tzortzoglou1

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εφημερίδα Real News και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στις καταγγελίες που κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα τον χώρο του θεάτρου. Μιλώντας στη Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη, ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε με θάρρος στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 14. 

Ο πατέρας μου μού έλεγε «πρόσεχε», γιατί έρχονταν κάποιοι περίεργοι κύριοι στα τραπεζάκια που εγώ σέρβιρα με κοντά παντελονάκια τότε, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, οπότε ήμουν πάντα ενήμερος για τις παρεκκλίσεις των ανθρώπων».

«Στον δικό μας χώρο είναι κοινό μυστικό. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το βιογραφικό ενός ανθρώπου για να καταλάβεις από τι μπορεί να έχει περάσει.

Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για εμένα, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί, που δεν είναι απλώς ένα και δύο περιστατικά», πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο πλήρωνα εγώ, ήμουν ο παραγωγός, και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την εργασιακή μας σχέση», σημειώσε σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός.

ΠΗΓΗ