Συγκλονίζει ο Κώστας Σπυρόπουλος για τη μάχη του με τον κορονοϊό: «Η απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν…»

cf83cf85ceb3cebacebbcebfcebdceafceb6ceb5ceb9 cebf cebacf8ecf83cf84ceb1cf82 cf83cf80cf85cf81cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb3ceb9ceb1
spiropoulos

«1 Μαίου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο».

Με αυτά τα λόγια ευγνωμοσύνης, ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος, συνοδεύει τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο, όπου έδωσε τη δική του σκληρή μάχη με τον κορονοιό.

«17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που η απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται. Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του. Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα» αναφέρει μεταξύ άλλων…. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ