Συλλαλητήριο για τα σχολεία σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας

cf83cf85cebbcebbceb1cebbceb7cf84ceaecf81ceb9cebf ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 cf83cf87cebfcebbceb5ceafceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cebf
facebooksillalitiro

Μέρα πανελλαδικής δράσης για τα σχολεία με συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας έχουν κηρύξει για σήμερα, Τετάρτη 14/04, εκπαιδευτικά σωματεία, ομοσπονδίες, μαθητές και εργαζόμενοι

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα εκπαιδευτικά σωματεία, ομοσπονδίες, μαθητές και εργαζόμενοι στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικής δράσης για τα σχολεία.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στα Προπύλαια ενώ στην Θεσσαλονίκη το ραντεβού δόθηκε στον Λευκό Πύργο.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές διεκδικούν άμεσα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και για την κάλυψη των μορφωτικών αναγκών.

Στο πλαίσιο αυτό ζητούν μαζικά επαναλαμβανόμενα self test με ευθύνη του κράτους και όχι με ατομική ευθύνη των γονέων, να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικών, να υπάρξουν μέτρα για αραίωση των μαθητών ανά σχολική αίθουσα.

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν απευθύνει, μεταξύ άλλων, σωματεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας κ.α.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένει ο σχεδιασμός για σταδιακό άνοιγμα – Τα self test «ξεκλειδώνουν» το Πάσχα στο χωριό

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *