Συναγερμός στη Λαμία: Καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών – Ο ρόλος του λευκού βαν

cf83cf85cebdceb1ceb3ceb5cf81cebccf8ccf82 cf83cf84ceb7 cebbceb1cebcceafceb1 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceafceb5cf82 ceb3ceb9ceb1
facebookastynomia 4

Τρόμος στη Λαμία και σε γονείς, ενώ την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.

Πολλές καταγγελίες αναφέρει το LamiaReport από γονείς που ρωτούν με αγωνία εάν το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες απόπειρες αρπαγής παιδιών από αγνώστους που κυκλοφορούν με ένα λευκό βανάκι.

Μάλιστα την Παρασκευή (18/3) υπήρξε και ενημέρωση της αστυνομίας από έναν γονιό, ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να αρπάξει την 13χρονη κόρη του στην οδό Φραντζή στη Λαμία, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο.

Το κοριτσάκι είπε ότι κάποιος που ήταν συνοδηγός σε ένα λευκό βαν κατέβηκε και το ακολούθησε και προσπάθησε να το αρπάξει και να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό αντισταθηκε και τελικά ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Παρόμοια καταγγελία για απόπειρα αρπαγής είχε γίνει και πριν λίγες εβδομάδες στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα κοντά στα σχολικά συγκροτήματα (1ο – 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο), η οποία είχε αναστατώσει σε μεγάλο βαθμό την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Τέλος καταγγελίες έγιναν στο LamiaReport και για ένα ύποπτο λευκό βανάκι που κυκλοφορούσε στις συνοικίες Ρεβένια, Καλύβια και ΣΣ Λειανοκλαδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η περίπτωση της Παρασκευής, όπως και οι προηγούμενες περιπτώσεις εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και σε καμία από τις περιπτώσεις δεν τεκμηριώνεται κάποια απόπειρα αρπαγής.

«Έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά όλες οι καταγγελίες και πληροφορίες που έχουν φτάσει στην υπηρεσία μας. Εάν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας θα ήταν στο δρόμο για να εντοπίσουν τους επίδοξους απαγωγείς. Είναι λογικό να ανησυχούν οι γονείς με όσα ακούνε και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, ωστόσο θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία….», είπε στο LamiaReport αξιωματικός της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.