Συνεπιμέλεια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το οικογενειακό δίκαιο

cf83cf85cebdceb5cf80ceb9cebcceadcebbceb5ceb9ceb1 cf83ceb5 ceb4ceb7cebccf8ccf83ceb9ceb1 ceb4ceb9ceb1ceb2cebfcf8dcebbceb5cf85cf83ceb7
facebookparent12321sk

Από το βράδυ της Πέμπτης (18.03) τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τις μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου, μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της συνεπιμέλειας.

Με δήλωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση καθώς όπως ανέφερε η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία έχει μεγάλη σπουδαιότητα και ζητά απόψεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις. Να θυμίσουμε πως οι αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο είναι επιβεβλημένες και είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του όρου συνεπιμέλεια σε αυτό.

«Τίθεται από σήμερα, Πέμπτη 18.3.2021 και ώρα 21:00, σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υπό τον τίτλο: «Μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου». Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1.4.2021 και ώρα 21:00», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου.

Τα άρθρα και τις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ, καθώς και να συμμετάσχετε στη δημόσια διαβούλευση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Με την πλάτη στον τοίχο το ΕΣΥ: «Ασφυξία» στις ΜΕΘ – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *