ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τις Πύλες απολύμανσης στην είσοδο του υπ. Δικαιοσύνης και των δικαστηρίων

cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1 ceb5cf81cf8ecf84ceb7cf83ceb7 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9cf82 cf80cf8dcebbceb5cf82 ceb1cf80cebfcebbcf8dcebcceb1cebd
facebookypourgeio dikaiosinis

Οι βουλευτές ερωτούν με βάση ποιες εισηγήσεις και ποίων υπηρεσιών του υπουργείου αποφασίσθηκε η προμήθεια των συγκεκριμένων Πυλών.

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με την προμήθεια Πυλών απολύμανσης από τον κορωνοίό για την είσοδο του υπουργείου Δικαιοσύνης και τα μεγάλα δικαστήρια της χώρας κατέθεσαν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Στην ερώτηση, με πρωτοβουλία του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλου Ξανθόπολου, γίνεται αναφορά στις επιφυλάξεις των ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων και Διοικητικών Δικαστών όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης των συγκεκριμένων μηχανημάτων απολύμανσης που περιλαμβάνουν σύστημα θερμομέτρησης, αποστείρωσης με λάμπες ακτινοβολίας UV και εκνέφωσης διαλύματος αλκοόλης.

Οι βουλευτές ερωτούν με βάση ποιες εισηγήσεις και ποίων υπηρεσιών του υπουργείου αποφασίσθηκε η προμήθεια των συγκεκριμένων Πυλών και ζητούν να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και του ΕΟΔΥ, που να καταδεικνύουν ότι οι συγκεκριμένες Πύλες απολύμανσης είναι κατάλληλες για τους πολίτες και λειτουργούν με ασφάλεια για την δημόσια υγεία.

Ζητούν επίσης να κατατεθούν τα δεδομένα και τα κριτήρια, βάσει των οποίων αποφασίσθηκε η απευθείας ανάθεση της προμήθειας των Πυλών στη συγκεκριμένη εταιρεία ΙΚΕ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κλειστά τα σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία και δικαστήρια έως τις 7 Ιανουαρίου

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *