Σχολεία – Μακρή: Δεν υπάρχει εισήγηση για κλείσιμο σε όλη την Ελλάδα

cf83cf87cebfcebbceb5ceafceb1 cebcceb1cebacf81ceae ceb4ceb5cebd cf85cf80ceaccf81cf87ceb5ceb9 ceb5ceb9cf83ceaeceb3ceb7cf83ceb7 ceb3ceb9
facebooksxoleia 3

Σχολεία: Για το κλείσιμο όλων των σχολείων στην Αττική, που μπαίνει σε σκληρό lockdown, μίλησε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

«Δεν κάνουμε μπρος – πίσω» ως προς το κλείσιμο των σχολείων στην Αττική, υπογράμμισε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, η οποία ξεκαθάρισε πως η όποια απόφαση της κυβέρνησης βασίζεται στις εισηγήσεις των ειδικών.

«Κάνουμε πολύ προσεκτικά βήματα, ανάλογα με τις υποδείξεις των ειδικών. Οι οδηγίες των ειδικών καθοδηγούν τις πολιτικές αποφάσεις» είπε, μιλώντας στο Mega.

Αναφερόμενη στον σχεδιασμό που υπάρχει, σημείωσε πως είναι να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει περαιτέρω» είπε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εισήγηση για το κλείσιμο των σχολείων σε όλη την Ελλάδα.

«Είναι προτεραιότητα η δια ζώσης διδασκαλία, αλλά όχι σε βάρος της δημόσιας υγείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για μαθητές δύο ταχυτήτων, σημείωσε πως «γίνεται σωστά η παράδοση της ύλης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οπότε δεν υπάρχουν μαθητές δύο ταχυτήτων, αλλά μαθητές που διδάσκονται με δύο διαφορετικούς τρόπους».

Από αύριο, συμπλήρωσε, αρχίζει και πάλι η εκπαιδευτική τηλεόραση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου – Έρχεται εντυπωσιακή βουτιά της θερμοκρασίας και χιόνια

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *