Σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ σαρώνει το TikTok

cf83cf89cf83ceafceb1cf82 cf84ceb7cf82 cf84ceadceb9cebbcebfcf81 cf83cebfcf85ceafcf86cf84 cf83ceb1cf81cf8ecebdceb5ceb9 cf84cebf tiktok
ashley lookalik15721

Viral έχει γίνει ο λογαριασμός μιας γυναίκας στο TikTok εξαιτίας της απίστευτης ομοιότητά της με την ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο @traumarn13, έχει 120.000 ακόλουθους και 2,5 εκατομμύρια likes και σαρώνει τα social media.

Σε μία από τις αναρτήσεις της με τις περισσότερες προβολές, την οποία έχουν δει χρήστες περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια φορές, η σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται να μοιράζεται συμβουλές μέσω social media για το πλύσιμο των ρούχων στη μπανιέρα όταν δεν υπάρχει πλυντήριο.

@traumarn13

I cannot believe today marks 1 year on Tiktok. I have met so many incredible friends on this platform. Thank you! ##oneyearoftiktok ##friendsforever

Love Story (Taylor’s Version) – Taylor Swift

Μάλιστα, κάνοντας νέα ανάρτηση αστειεύτηκε λέγοντας ότι έλαβε τόσες πολλές προβολές καθώς κάποιοι χρήστες δεν συνειδητοποίησαν ότι δεν το δημοσίευσε η πραγματική Τέιλορ Σουίφτ.

«Όταν εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι η Τέιλορ Σουίφτ πλένει τα ρούχα της στη μπανιέρα της και δεν σκέφτονται καν να διαβάσουν το όνομα χρήστη» έγραψε.

Κάποιοι χρήστες του TikTok έγραψαν σχόλια για την ομοιότητά της με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Η Τέιλορ Σουίφτ θα αναρωτιέται: “Πότε έκανα αυτό το βίντεο;”» έγραψε ένας χρήστης. «Όχι είναι η Τέιλορ Σουίφτ, δεν μπορείτε να με πείσετε για κάτι άλλο» αναφέρει άλλη χρήστης.

Η Άσλεϊ έχει αναρτήσει βίντεο, στα οποία εμφανίζεται να τραγουδά επιτυχίες της Τέιλορ Σουίφτ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι σωσίες διάσημων στο TikTok δεν είναι κάτι καινούριο. Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τους λογαριασμούς δύο γυναικών που μοιάζουν πολύ με τη Ριάνα και τη Τζένιφερ Άνιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ