Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της – Ποια τρία πράγματα πόθησε στη ζωή της

cf83cf8ccf86ceb7 ceb6ceb1cebdcebdceafcebdcebfcf85 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cf84ceb7cebd ceb7cebbceb9cebaceafceb1 cf84ceb7
sofi zaninou

Η Σόφη Ζαννίνου, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως πριν δυο χρόνια κόντεψε να πεθάνει. «Είδα πρωταγωνίστρια να σκίζει το πρόσωπό της από καρφίτσα στο make up», είπε σε άλλη σημείο της συνέντευξής της.

Συγκλονιστική η Σόφη Ζαννίνου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «The 2Night Show», μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή της, τους γονείς της, για την κόρη της Φιόνα Τζαβάρα, αλλά και για τα τρία πράγματα που πόθησε πολύ στη ζωή της και κατάφερε να αποκτήσει.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα της, τον Ζαννίνο, στον Θανάση Βέγγο, στις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και μοιράζεται με τον Γρηγόρη άγνωστες πτυχές και ιστορίες από τα παρασκήνια.
«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια.
Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα!

Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες. Ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι», είπε η Σόφη Ζαννίνου.

Η ηθοποιός που βλέπουμε να βοηθάει τους παίκτες του Y.F.S.F μίλησε για τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου που έπαιξε μαζί τους λέγοντας πως προσπαθούσε στις ταινίες με τον Κώστα Χατζηχρήστο να πει την ατάκα της, καθώς ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν χείμαρρος και δεν προλάβαινε να πει κανένας άλλος ηθοποιός τις ατάκες του!

«Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν ο πιο γλυκός, ο πιο δημοκρατικός και ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Αλίκη με κάλεσε στο σπίτι της και μου έδωσε όλους τους στίχους και τα ρούχα από την Εβίτα και μας βοήθησε με τον Βλασση Μπονάτσο να στήσουμε την παράσταση στη Φαντασία».

Για το metoo στο χώρο του θεάτρου: «Δυστυχώς στην εποχή μας έχει πάψει να είναι ακριβό το σεξ. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σεξουαλική πείνα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα ντρεπόμουν. Εγώ είχα συνεργαστεί με έναν από τους “πρωταγωνιστές” αυτής της ιστορίας και μου είχε φερθεί άψογα. Έπεσε από τα σύννεφα για αυτόν γιατί για τους άλλους κάτι είχαμε ακούσει», είπε η Σόφη Ζαννίνου.

«Δεν έχω ταλέντο στον έρωτα δεν είμαι καλή. Έχω αγαπηθεί και έχω αγαπήσει αλλά κάνω κάτι λάθος στις επιλογές μου.

Πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός και έκανα εξέταση αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει…Αν φύγω να ξέρεις τι να κάνεις».

Για τις ίντριγκες στο θέατρο: «Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών… Έχω δει make up να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει επίσης να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα…», κατέληξε η Σόφη Ζαννίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ