Σύντομα θα μπορείτε να λαμβάνετε πιο γρήγορα νέα emoji στο smartphone σας

cf83cf8dcebdcf84cebfcebcceb1 ceb8ceb1 cebccf80cebfcf81ceb5ceafcf84ceb5 cebdceb1 cebbceb1cebcceb2ceaccebdceb5cf84ceb5 cf80ceb9cebf ceb3

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε το να “εμπλουτίζουμε” τα chats μας (ειδικότερα όσα αφορούν προσωπικές επαφές) με emoji. Κι αυτό γιατί κάνουν τις συζητήσεις μας πιο εκφραστικές και μεταφέρουν τη διάθεσή μας, αλλά και αυτό που θέλουμε να πούμε κάθε στιγμή, ευκολότερα.

emojis

Δε λένε άλλωστε ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις;

Αυτός είναι και ο λόγος που η Google φαίνεται ότι προσπαθεί να βελτιώσει συνεχώς τα Android emoji, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που σημειώνουν ότι δεν είναι τα αγαπημένα τους. Τώρα, σε μία νέα αλλαγή θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν ευκολότερα τα default phone emojis. Κανονικά, τα νέα emojis έρχονται μαζί με τις μεγάλες ενημερώσεις συστήματος και έτσι οι users δεν είχαν έως τώρα ιδιαίτερο έλεγχο σ’ αυτά. Τώρα, η Google θέλει να αλλάξει τον τρόπο διανομής τους, ώστε τα νέα εικονίδια να φτάνουν στους χρήστες, χωρίς αυτό να γίνεται μόνο με αφορμή κάποιο σημαντικό update στο λειτουργικό. Η αλλαγή θα συμβεί πιθανώς με την κυκλοφορία του Android 12, για το οποίο ήδη γνωρίζουμε ότι θα έρθει με 217 νέα emojis.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *