Τάκης Ζαχαράτος: Βαρύ πένθος για τον perfomer – «Έχασε» τον πατέρα του από κορονοϊό

cf84ceaccebaceb7cf82 ceb6ceb1cf87ceb1cf81ceaccf84cebfcf82 ceb2ceb1cf81cf8d cf80ceadcebdceb8cebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd perfomer

Μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο διάσημος perfomer Τάκης Ζαχαράτος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας σε ηλικία 89 ετών. Ο Δημήτρης Ζαχαράτος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Ο πατέρας του Τάκη Ζαχαράτου νόσησε από κορονοϊό στο ίδρυμα της «Αγία Σκέπης» όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε. Πέθανε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν. 

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου. Με τη σύζυγο Χαρίκλεια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Σωτήρη Ζαχαράτο και την Ιωάννα. Ζούσε για χρόνια στο Θεριανό. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του κυρίου Δημήτρη εξέφρασαν με μήνυμα τους στην επίσημη σελίδα του Τάκη Ζαχαράτου, οι συνεργάτες του διάσημου perfomer. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ