“Τέλος” για το iPhone 12 mini λόγω χαμηλών πωλήσεων

Από τότε που παρουσιάστηκε η σειρά iPhone 12, οι πωλήσεις ήταν πολύ δυνατές και αναμένονται να συνεχίσουν έτσι. Εκτός, από μια συσκευή. Το iPhone 12 mini, το οποίο σύμφωνα με κάποιες αναφορές, έχει πλέον σταματήσει να παράγεται. Σύμφωνα με αναφορά της TrendForce, η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει φτάσει στο τέλος της, λόγω των πολύ χαμηλών πωλήσεων. […]

The post "Τέλος" για το iPhone 12 mini λόγω χαμηλών πωλήσεων appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cf84ceadcebbcebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf iphone 12 mini cebbcf8cceb3cf89 cf87ceb1cebcceb7cebbcf8ecebd cf80cf89cebbceaecf83ceb5cf89cebd

iPhone 12 Mini 2

Από τότε που παρουσιάστηκε η σειρά iPhone 12, οι πωλήσεις ήταν πολύ δυνατές και αναμένονται να συνεχίσουν έτσι. Εκτός, από μια συσκευή. Το iPhone 12 mini, το οποίο σύμφωνα με κάποιες αναφορές, έχει πλέον σταματήσει να παράγεται.

Σύμφωνα με αναφορά της TrendForce, η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει φτάσει στο τέλος της, λόγω των πολύ χαμηλών πωλήσεων. Η εταιρία θα συνεχίσει να πουλάει το υπάρχον απόθεμα μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης, η συσκευή βρίσκεται προς πώληση στο Apple.com χωρίς να δείχνει καθυστερήσεις.

Βέβαια η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τη λήξη της παραγωγής του iPhone 12 mini, όμως συμπίπτει με μια αναφορά που είχαμε τον Φεβρουάριο από την J.P. Morgan, όπου έλεγε ότι η εταιρία σχεδίαζε να σταματήσει την παραγωγή κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το τρίμηνο.

Αυτό σημαίνει ότι τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη πωλήσεων της σειράς iPhone 13, το μοντέλο θα σταματήσει να υπάρχει. Επίσης, αναμένεται να σταματήσει η παραγωγή των μοντέλων iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, αλλά και του iPhone XR. Έτσι, προς πώληση θα υπάρχουν τα iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 και η σειρά iPhone 13.

Βέβαια, αντικαταστάτης του mini θα υπάρχει στη σειρά 13, παρά τις χαμηλές πωλήσεις. Η Apple όμως φαίνεται ότι έχει μάθει το μάθημά της και θα προωθήσει περισσότερο τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Σε ότι αφορά το μέλλον του mini μοντέλου, δεν γνωρίζουμε και πολλά αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Apple θα το αντικαταστήσει με μια οικονομική έκδοση του μεγάλου 6.7’’ flagship μέσα στο 2022 και ίσως να λέγεται iPhone 14 Max. Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα εικασίες. Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά ισχύει.

[via]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *