Τέλος εποχής για τον ιστορικό Πανιώνιο! – Η στήριξη του chef Κουτσόπουλου

cf84ceadcebbcebfcf82 ceb5cf80cebfcf87ceaecf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd ceb9cf83cf84cebfcf81ceb9cebacf8c cf80ceb1cebdceb9cf8ecebdceb9

Δύσκολες στιγμές στο ποδόσφαιρο, δύσκολες στιγμές και στο μπάσκετ για τον ιστορικό Πανιώνιο.

Μετά το «ναυάγιο» με τους επενδυτές στο ποδόσφαιρο, συνέβη το ίδιο και με την παραχώρηση των μετοχών στο μπάσκετ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε τα πρώτα σοβαρά… προβλήματα, καθώς επισημοποιήθηκε ότι ο σύλλογος δεν θα αγωνιστεί στη Basket League.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, δεν θα έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία σε κανένα από τα δύο μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα, αλλά αυτό είναι το… λιγότερο. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, ο «Ιστορικός» κινδυνεύει να βρεθεί στα τοπικά!

Στο ποδόσφαιρο ξεκινά μια νέα προσπάθεια, στην οποία θα συμμετάσχει ο chef και γνωστός οπαδός της ομάδας, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στο μπάσκετ ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θα έχει επαφή με τον Ερασιτέχνη για την επόμενη μέρα.

koutsopoulos

Η δήλωση του Χριστοδουλόπουλου, μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε το ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα παίξει στη Basket League…

«Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, ενημέρωσα επίσημα τον Πρόεδρο κο. Γαλατσόπουλο και τις υπόλοιπες ομάδες, ότι ο Πανιώνιος δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

Όπως ανέφερα και στην δήλωσή μου στον ΕΣΑΚΕ, ο μοναδικός λόγος που δεν απέσυρα την ομάδα αμέσως μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με υποψήφιο επενδυτή την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ήταν ότι μου ζητήθηκε από ανθρώπους του Πανιωνίου να τους δώσω ένα περιθώριο μερικών ημερών μήπως καταφέρουν να βρουν μια λύση ώστε ο Πανιώνιος να αγωνιστεί κανονικά στην BasketLeague. Στο σενάριο αυτό, θα παραχωρούσα τις μετοχές και την διοίκηση της ΚΑΕ σε Πανιώνιους και η ομάδα θα έτρεχε με έσοδα-έξοδα, έτσι ώστε ακόμα και εάν τελικά υποβιβαζόταν αγωνιστικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα απέφευγε την ταλαιπωρία της ΕΣΚΑΝΑ.

Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους και παρά το κλίμα συσπείρωσης που -θα έπρεπε να- υπάρχει αυτή τη στιγμή, δεν κατάφεραν να βρουν τους απαραίτητους ανθρώπους που θα στήριζαν μια τέτοια προσπάθεια, αλλά ούτε καν τα ελάχιστα χρήματα που ένα τέτοιο εγχείρημα θα χρειαζόταν για να ξεκινήσει. Μοιραία, σήμερα, λίγες μόνο ώρες προτού η ΕΕΑ απορρίψει τον φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου, απέσυρα επίσημα την ομάδα από το επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, προκειμένου να μην καθυστερήσω περαιτέρω τις απαραίτητες διαδικασίες για την έναρξή του.

Εντός της ημέρας, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κο. Μισαηλίδη για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *