Τέλος εποχής για το Galaxy Note; Απλά η Samsung θα κάνει μία παύση για το 2021!

cf84ceadcebbcebfcf82 ceb5cf80cebfcf87ceaecf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf galaxy note ceb1cf80cebbceac ceb7 samsung ceb8ceb1 cebaceaccebdceb5ceb9

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε διαρκώς για φήμες που θέλουν τη Samsung να προχωράει στον τερματισμό της παραγωγής του Galaxy Note. Οι παραπάνω ισχυρισμοί σίγουρα είχαν μια λογική βάση από τη στιγμή που η κορεατική εταιρεία στο launch του Galaxy S21 Ultra πρόβαλλε έντονα τη δυνατότητα συνεργασίας ανάμεσα στη νέα της ναυαρχίδα και στο πενάκι S-Pen (το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει το Note). Οι fans λογικά ανησύχησαν λοιπόν ότι είχε έρθει το τέλος της ζωής του Note… Ωστόσο, ο DJ Koh (CEO της Samsung IT και Mobile), προχώρησε σε μια τοποθέτηση που αν μη τι άλλο ξεδιαλύνει το τοπίο.

Samsung Galaxy Note10 1

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ανέφερε στο πρόσφατο meeting των επενδυτών της κορεατικής εταιρείας, η σειρά Note με τη 10ετή παρουσία της είναι πολύ σημαντική για τη Samsung. Παρόλα αυτά λόγω μιας σειράς εξωγενών παραγόντων (όπως η εκτεταμένη έλλειψη σε chipsets και τα προβλήματα σε παραγωγή νέων hardware parts), η κορεατική εταιρεία είναι αναγκασμένη να αναστείλει την κυκλοφορία ενός νέου Note για το 2021. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο DJ Koh, η Samsung εξακολουθεί να στηρίζει την ανάπτυξη του επαγγελματικού premium smartphone της, ωστόσο εφόσον δεν αλλάξει κάτι στα σχέδια της Samsung, το νέο Note πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2022.  

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.